Vad är igentligen en hacker? ♥

 
Idag så tänkte jag skriva min åsikt om hackers på Star Stable.
 

För det flesta spelarna så är en hacker en som kommer in på ett konto och försör utan ägarens tillåtelse.
De kan tex sälja hästar och kläder, ta bort vänner, upplösa/lämna klubbar och mycket mer.
 
En hacker är inte en som bara kommer in på det konto, det går inte. Star Stable system är mycket säkert.
Om du blir "hackad" - alltså att nån kommer in på ditt konto och förstör är antagligen inte en hacker utan en falsk vän som du förlitat dig på och har även gett "vännen" dina inloggningsuppgifgter".
Ifall du nu varit så dum (urskäkta ordvalet) och gett ut dina uppgifter så får du väl skylla dig själv, du ger alltså ut dina uppgifter på egen risk, just nu så vet ingen annan förutom jag om mina inloggningsuppgifter och jag är väldigt stolt över mig själv att jag levlar mina hästar själv, sköter om det själv och gör allt på mitt konto själv och inte behöver en "levlare.  
 
Ifall du skulle bli hackad utan att "delat ut dina inloggningsuppgifter" så skulle det krävas ett "inbrott" i Star Stables system och det går inte.
När jag mailade och frågade dom om att jag tror att jag blivit hackad svarade de så här:

Vi kan försäkra dig om att du inte blivit hackad. Detta skulle innebära att någon haft åtkomst till våra databaser, och detta har inte skett. Vårt system är säkert och har inte äventyrats på något vis.

Om du tror att någon kommit över dina inloggningsuppgifter är det olyckligt, men vi kan inte hållas ansvariga då vi starkt avråder våra spelare att dela sina uppgifter.
Vi rekommenderar att du byter lösenord både på ditt Star Stable-konto och ditt e-postkonto.


 

Jag har några tips för att inte någon ska kunna komma in på ens konto.
  • Ha ett lösenord som inte är tex kattis123 utan helldre ett som har lite blandande bokstäver och inte har något speciell betydelse som tex a3dsc7jksd6.
  • Ha en speciell mail bara till starstable som tex kan heta [email protected] och så delar du inte ut den till dina vänner och övriga personer.
  • Ifall du har en levlare ( Vilket jag absolut avråder dig och ha ) så ha en mycket nära vän som du litar på och har nära kontakt, tex så att du kan kontakta hens föräldrar ifall hen hackar dig.
  • Gå inte med i Star Coins tävlingar sim finns tex på bloggar eller instagrams. Om summan ät över 500 så är det oftast en fejktävling, som ägaren bara har för att bli stor, få många följare. Dessutom ät det emot Star Stables regler, Star Coins ska endast komma från dem.
Följer du sakerna ovan så är chansen minimal att du blir hackad.
 
 

Snälla, dela inte ut dina uppgifter, levla dina hästar själv, gör dina uppdrag själv! ♥
Glöm inte att du är bra som du är och du ska aldrig ändra dig själv för att någon annan vill det, go girl! ♥
Kram, Esme! ♥